Op zondag 4 juni begonnen we de dag met een heerlijk ontbijt in De Binnenhof.

Sonja en Petra werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet tijdens de repetities voor ons jubileum.

Om 11:00 uur begon de jubileumviering o.l.v. gastdirigent Jeroen de Ridder.
Uit handen van pastor Steenvoorden ontvingen we i.v.m. met ons 50-jarig jubileum een kaars van de parochie. Ook was er een mooie roos voor alle koor- en comboleden.
Aan eind van de viering nam voorzitter Hans Meijer het woord voor een korte terugblik op 50 jaar koor Manna. Bovendien was er voor twee koorleden een Gregoriusmedaille: Aad Bol (25 jaar lid) en Tilly v.d. Enden (lid sinds de oprichting van het koor!).
Daarna werd gastdirigent Jeroen de Ridder bedankt voor zijn inzet met lekkere appeltaart.
Oud-leden, oud-dirigenten en oud-comboleden zorgden voor een enthousiast einde van de dienst door mee te zingen met het slotlied.
We kunnen terugkijken op een feestelijke viering.

Op zaterdag 10 juni was ons “jubileum-uitje”. Op deze zonnige dag verzamelden we om 13:00 uur bij de Scouting en gingen vandaar via een mooie fietstocht naar feestlocatie de Tuinderij in De Lier. 
Daar werden we ontvangen met koffie / thee. Vervolgens hebben we 3 spellen gedaan in de kas, waarbij vooral het spel "Je kan de pot op" hilarisch was. Na een verkoelend drankje was het de beurt aan de Quizbrothers voor een pubquiz. De spannende strijd werd gewonnen door het team van: Cock, Germa, Coby, Gerard, Rick en Kitty!
We zijn een koor dus uiteraard hebben we ook gezongen: Ria, Els, Astrid en Marlou hadden een mooi jubileumlied gemaakt, waarvan we het refrein allemaal konden meezingen. En Fred had niet voor niets zijn gitaar meegenomen, ook hij had een leuk jubileumlied gemaakt dat enthousiast door iedereen werd meegezongen.
Vervolgens stond er een heerlijk buffet voor ons klaar. met aan het eind een lekker ijsje. Ter afsluiting was er nog koffie en thee voordat iedereen rond 21:00 uur huiswaarts keerde.
We kunnen terugzien op een geslaagde dag.